друкувати


Кубок Європи серед клубів з греко-римської боротьби

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-10 04:24:32
У російському місті Новосибірськ завершився розіграш Кубку Європи серед клубів з греко-римської боротьби.

Участь у турнірі, який проходив під патронатом славнозвісного і легендарного борця Олександра Карєліна, взяли практично всі кращі борцівські клуби світу за рейтингом. Як зазначив головний тренер нашої команди майстер спорту капітан Сергій Чижов з Центрального спортивного клубу Збройних Сил України, Кубок Європи серед клубів пройшов на високому рівні і залишив чимало приємних спогадів і емоцій, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

– Українська команда, яка мала назву "Перемога", стала у підсумку третьою. При цьому у боротьбі за сходинку на п’єдесталі пошани наша команда перемогла команду діючих чемпіонів Світу турецький клуб "АСКІ". Другими стали господарі турніру – борцівський клуб Олександра Карєліна, а перше – сербський "Партизан", – зазначив він.

За словами капітана Сергія Чижова, з 9 борців команди "Перемога" 6 представляли Збройні Сили України. Серед них – представники Центрального спортивного клубу ЗС України солдат служби за контрактом Вугар Рахімов, який виступав у ваговій категорії до 55 кілограмів, а також солдат служби за контрактом Денис Дем’янков (вагова категорія до 66 кілограмів) та солдат строкової служби Сергій Єрошкін у вазі 74 кілограми.

Крім того, спортивний актив Центрального спортивного клубу ЗС України представляв Дмитро Пишков (вагова категорія до 96 кілограмів), спортивний клуб Севастополя – головний корабельний старшина Болат Абдулаєв (вагова категорія до 84 кілограмів). У суперважкій ваговій категорії українську армію представляв працівник ЗС України Ігор Дідик.

Обговорити на форумі