друкувати


Делегація Івано-Франківська відвідала Дрезден

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-10 11:48:45
Делегація міста Івано-Франківська відвідала Дрезден у рамках проекту "Німецько-українського партнерства у сфері водного господарства".

Днями делегація міста Івано-Франківська на чолі з міським головою Віктором Анушкевичусом відвідала німецьке місто Дрезден у рамках проекту "Німецько-українського партнерства у сфері водного господарства", повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

За словами керівника КП "Івано-Франківськводоекотехпром" Миколи Саєвича, під час візиту до Дрездена були продовжені перемовини щодо співпраці між КП "Івано-Франківськводоекотехпром" та підприємством з водовідведення міста Дрездена Штадтентвессерунґ Дрезден ҐмбХ. Окрім того, під час візиту делегація міста на чолі з міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом провела зустріч з міським головою Дрездена Гельмою Орош.

Також в рамках візиту делегація відвідала виробничі потужності підприємства з водовідведення міста Дрездена Штадтентвессерунґ Дрезден ҐмбХ, де члени делегації оглянули очисні споруди та центр керування ними, а також зустрілись з директором підприємства з водовідведення міста Дрездена Штадтентвессерунґ Дрезден ҐмбХ Ґундою Рьостель.

Під час відвідин Дрездена міський голова Віктор Анушкевичус також побував у центрі керування транспортним рухом міста Дрездена, звідки здійснюється контроль та спостереження за усім громадським транспортом міста через електронну карту, яка відображає рух транспорту в режимі реального часу.

Обговорити на форумі