друкувати


Івано-Франківськ: ПОРА засуджує антисоціальну тарифну політику

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-08 01:25:57
Обласна організація партії рішуче засуджує міського голову Івано-Франківська за його непродуману та антисоціальну тарифну політику.

Громадянська партія "Пора" проводить розклейку плакатів, з вимогою знизити вартість проїзду у громадському транспорті до 1.5 грн. Обласна організація партії рішуче засуджує міського голову Івано-Франківська за його непродуману та антисоціальну тарифну політику.

На сьогодні діяльність В.Анушкевичуса і міськвиконкому зводиться лише до регулярного підвищення комунальних тарифів для населення! І це при тому, що в грудні минулого року мер міста розповідав про втілення в життя своєї так званої антикризової програми, для допомоги людям, які постраждали від фінансово-економічної кризи, повідомляє Прес-служба обласної організації ГП "ПОРА".

За час очільництва Віктора Андрюсовича у місті було піднято тарифи на тепло, водопостачання та водовідведення для населення. Очевидно, для того, щоб остаточно добити простих мешканців Івано-Франківська, міськвиконком вирішив ще й різко підняти ціну на проїзд у громадському транспорті до 2.00 грн! І підвищення це достатньо суттєве - більше, ніж на 30%, воно різко вдарить по кишенях простих івано-франківців.

Громадянська партія "Пора", як і більшість пересічних мешканців міста не буде миритися з такою політикою міської влади. У мирний спосіб громада Івано-Франківська вимагає негайно знизити вартість проїзду. Проте терпіння людей має свою межу...

Обговорити на форумі