друкувати


"Амурні" справи завершилися криміналом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-04 02:08:49
Днями по допомогу до івано-франківських міліціонерів звернувся 50-річний мешканець обласного центру. Чоловік повідомив співробітників Пасічнянського відділення міліції про те, що в нього викрадено скутер іноземного виробництва, придбаний рік тому за три тисячі гривень.

Заявник також зауважив, що зазвичай припарковував моторолер біля торгівельного центру, розташованого поблизу продуктового ринку. Співробітники служби дільничних інспекторів міліції, які прибули на місце події, опитали громадян та з’ясували, що люди бачили, як за кермо скутера сідала жінка.

Отримавши прикмети підозрюваної у незаконному заволодінні чужим майном, правоохоронці встановили, що до скоєння майнового посягання доклала рук 39-річна мешканка Тисменицького району. Потерпілий вельми здивувався, коли побачив зловмисницю. Адже нею виявилася колишня знайома, з якою раніше чоловіка пов’язували теплі стосунки. У свою чергу, фігурантка кримінальної справи знайшла аргументи свого підступного вчинку – мовляв, вирішила помститися колишньому другові. За даним фактом розпочато протокольне провадження досудової підготовки матеріалів. Отже, питання про те, чи доведеться панянці відповідати за кримінальну витівку, перебуває наразі встановлюється.

Також у поле зору правоохоронців потрапила ще одна представниця слабкої статі. 35-річна мешканка Коломийського району, вочевидь, матиме проблеми із Законом за вчинення крадіжки чужого гаманця. Шерифи з Коломийського райвідділу міліції встановили, що наприкінці листопада жінка поцупила в пенсіонерки гаманець, в якому знаходилися банківські картки. Також встановлено, що в подальшому зловмисниця зняла з картки заощадження в сумі майже дві тисячі вісімсот гривень.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі