друкувати


Патрульні міліціонери вкотре спрацювали на "відмінно"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-03 03:22:57
Днями на лінію "102" зателефонувала стривожена мешканка обласного центру, яка повідомила, що пограбували її сусіда. Слідчо-оперативна-група міліції, яка виїхала за викликом на місце події, встановила, що жертвою злочинного зазіхання зловмисника став 29-річний івано-франківець. Молодий чоловік розповів, що нахаба силоміць заволодів його мобільним телефоном, грошима в сумі 500 гривень та зник у невідомому напрямку.

Отримавши прикмети підозрюваного, правоохоронці негайно зорієнтували на розшуки грабіжника наряди патрульної служби міліції. Варто зазначити, що за досить короткий проміжок часу двом молодшим сержантам міліції Богдану Панчуку та Михайлу Іванківу, які несли службу в районі Привокзальної площі, вдалося встановити особу та затримати підозрюваного у вчиненні майнового посягання.

Як повідомив начальник Вовчинецького відділення міліції Андрій Воробчак, до відділення міліції було доставлено 40-річного жителя обласного центру. У затриманого вилучено чужий стільниковий пристрій мобільного зв’язку, а також частину пограбованих грошей. Решту, як виявилося, зловмисник примудрився розтринькати. Більше того, під час скоєння грабунку франківець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за інші злочини, також перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тим часом працівників патрульної служби Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ за оперативне розкриття грабунку заохочено преміями.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, СЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі