друкувати


До приїзду Тимошенко у Львові зняли білборди Ющенка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-03 02:26:21
Депутат Львівської обласної ради, заступник керівника штабу Віктора Ющенка у Львівській області із інформаційно-аналітичних питань Олександр Старовойт звернувся до Львівської обласної прокуратури з депутатським зверненням і вимогою дати правову оцінку діям осіб, що в ніч на 1 грудня самовільно заклеїли білборд кандидата у Президенти Віктора Ющенка рекламою Тимошенко. Нижче наводимо повний текст звернення.



Крім того, юридичний департамент Львівського обласного штабу Віктора Ющенка готує подання до Центральної виборчої комісії про порушення виборчого законодавства.

Нагадаємо, 1 грудня у Львові до візиту прем’єр-міністра Юлії Тимошенко без погодження із рекламною фірмою було знято білборд кандидата у Президенти Віктора Ющенка, а на його місці з’явилась реклама Тимошенко. Правоохоронні органи "охороняли" незаконно встановлену рекламу прем’єра, повідомляє www.nashvybir.com.ua.















Прокуророві
Львівської області
О.В.БАГАНЦЕВІ


ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Олексію Васильовичу!

1 грудня 2009 р. у м. Львові сталася безпрецедентна подія. Перед проїздом кортежу прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко на вулицях Львова невідомими мені особами було спотворено рекламні площини кандидата в Президенти України, Президента України Віктора Ющенка.

Замість затверджених ЦВК, розміщених згідно із угодами та оплаченими із виборчого фонду площин кандидата Ющенка було розміщено рекламні площини Юлії Тимошенко. Зокрема такі факти документально зафіксовані на вул. Стрийській та на пл. Двірцевій. Матеріали про цю безпрецедентну подію із фотофактами можна прочитати та побачити зокрема:

http://www.zaxid.net/newsua/2009/12/1/115205/
http://www.zaxid.net/newsua/2009/12/1/135056/
http://www.pravda.com.ua/news/2009/12/1/106228.htm
http://www.obk.lviv.ua/news/8282.htm
http://www.zik.com.ua/ua/news/2009/12/01/206750
http://www.zik.com.ua/ua/news/2009/12/01/206794
http://www.galinfo.com.ua/news/59988.html

Більше того, спотворені рекламні площини охороняли міліцейські наряди які перешкодили працівникам рекламної кампанії та представникам обласного штабу Віктора Ющенка відновити їх вигляд.

Прошу Вашої негайної реакції, а саме встановлення осіб, які спотворили вказані рекламні площини, осіб за чиєю вказівкою вони діяли, правоохоронців, що їх охороняли, керівників правоохоронних органів які віддали своїм підлеглим незаконний наказ. Також прошу притягнути порушників Закону до суворої відповідальності.

Про розслідування даного факту прошу інформувати мене особисто.

З повагою,
Депутат Львівської обласної ради О.М. Старовойт

Обговорити на форумі