друкувати


Поплаваємо, солдати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-02 11:35:43
Найбільшу кількість нагород Кубку України з плавання, що відбувся у Дніпродзержинську, вибороли спортсмени Збройних Сил України. У Дніпродзержинську завершилися змагання за Кубок України з плавання, в яких активну участь взяли спортсмени Збройних Сил України.

Так, представник Центрального спортивного клубу ЗС України, майстер спорту міжнародного класу молодший сержант Валерій Димо здобув дві срібні та одну бронзову медалі на дистанціях 200,100 і 50 метрів брасом, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Його колеги по клубу – майстер спорту міжнародного класу солдат-контрактник Артем Пронь здобув "бронзу" на дистанції 100 метрів батерфляєм, а майстер спорту працівник ЗС України Назар Маланюк на дистанціях 50 метрів вільним стилем та 50 метрів батерфляєм здобув дві "бронзи".

Три "срібла" в активі представника Центрального спортивного клубу ЗС України майстра спорту солдата строкової служби Андрія Нікішенка на дистанціях 50, 100 та 200 метрів на спині. А його товариш по клубу майстер спорту солдат-строковик Роман Шудренко здобув на дистанціях 200 та 400 метрів комплексом срібну та бронзову нагороди відповідно.

У жінок дві "бронзи" в активі майстра спорту працівника ЗС України Тетяни Хали на дистанції 50 та 200 метрів батерфляєм. Крім того, у заслуженого майстра спорту прапорщика Світлани Бондаренко "золото" на дистанції 50 метрів брасом. Але найбільше порадував своїх уболівальників працівник ЗС України майстер спорту Ян Коновалов, на рахунку якого дві золоті медалі на дистанціях 200 та 400 метрів вільним стилем.

А в активі нашої олімпійської надії Лондону майстра спорту працівника ЗС України Дарини Зевіної за підсумками змагань аж 4 нагороди. Дарина своїми виступами записала до армійської скарбнички два "золота" на дистанціях 100 і 200 метрів на спині, "срібло" – на 200-метрівці вільним стилем та "бронзу" на 50-метрівці на спині.

Обговорити на форумі