друкувати


Богословська їде шукати на Західній Україні легеневу чуму

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-01 05:12:57
Інна Богословська продовжує наполягати, що в Україні був спалах легеневої чуми - вона вимагає відповіді від "компетентних органів". Кандидат в президенти Інна Богословська вимагатиме у компетентних органів відповідь на запитання, чи дійсно в Україні шириться легенева чума.

Богословська заявила, що має інформацію від медиків і постраждалих сімей про те, що в декількох західних регіонах "померлих хоронять у спеціальних домовинах, наглухо закритих, померлих в них затягують у плівку, а ями копають на глибину більше трьох метрів і вистилають руберойдом".

"Декілька днів тому я отримала письмове звернення жителів однієї області і завтра від'їжджаю на Західну Україну, де буду намагатися отримати відповідь від компетентних органів", - повідомила Богословська.

"Все каже про те, що дійсно в Україні сьогодні вирують 2 типи грипу вірусного походження і захворювання бактеріального походження, яке за клінічною картиною фахівці відносять до легеневої чуми", - додала вона.

Нагадаємо, наприкінці жовтня в Україні розпочалася сезонна епідемія грипу та гострих респіраторних захворювань.

Попри запевнення медиків у тому, що в західних областях люди помирають саме від ускладнень внаслідок грипу, ще 30 жовтня Інна Богословська заявила про спалах легеневої чуми. Її слова категорично спростували головний санітарний лікар, а також секретар РНБО Раїса Богатирьова.

Цікаво, що автора анонімних повідомлень про спалах легеневої чуми в Україні, які були поширені в Інтернеті, СБУ розшукала та здала міліції. За поширення інформації, яка не відповідала дійсності і викликала паніку серед громадян, його буде притягнуто до відповідальності, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі