друкувати


Івано-Франківськ підтримує Всесвітній День боротьби зі СНІДом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-01 12:09:59
1 грудня 2009 року на радіо "ВЕЖА" протягом дня триватиме радіомарафон за участю працівників Міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а також волонтерів громадських організацій, лікарів, які розповідатимуть про ВІЛ-СНІД, запобігання та попередження цієї хвороби.

Так само 1 грудня 2009 року протягом дня волонтери та працівники Міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді роздаватимуть на вулицях міста інформаційні буклети та пам’ятки щодо запобігання ВІЛ-СНІД, а також червоні стрічки, як знак солідарності у боротьбі зі СНІДом.

1 грудня 2009 року о 17.00 в Муніципальному Центрі Дозвілля відбудеться благодійний рок-концерт до Дня боротьби зі СНІДом "Молодь проти СНІДу", співорганізаторами якого виступили Управління у справах сім’ї, молодіжної та ґендерної політики, Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Івано-Франківська обласна організація Товариства Червоного Хреста, Благодійна організація "Захід Шанс".

Ініціативу концерту підтримали гурти Стан Афекту, Джета, Sate LLite, Інший Світ, MAUT. В рамках концерту також відбудеться конкурс плакатів на тему запобігання ВІЛ-СНІД, повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

Обговорити на форумі