друкувати


Прикарпаття: 357 нагороджених до 100-річчя Бандери. Серед них Коновалець і Шухевич

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-28 09:56:22
27 листопада, 34 сесія Івано-Франківської обласної ради затвердила рішення про нагородження 357 прикарпатців Почесною відзнакою "100-річчя від дня народження Головного Провідника ОУН Степана Бандери".

Одноголосним голосуванням список відзначених було доповнено прізвищами українських патріотів, світлої пам’яті Ярослава і Слави Стецько, Євгена Коновальця і Романа Шухевича (посмертно). Про це повідомили у прес-службі голови обласної ради.

Рішення було прийняте у зв’язку з відзначенням у 2009 році 100-річчя від дня народження Головного Провідника ОУН Степана Бандери, відповідно до Положення про ювілейну Почесну відзнаку, затверджену рішенням обласної ради від 22 грудня 2008 року на основі подань місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, оргкомітету з підготовки та відзначення 100-річчя від дня народження Степана Бандери, ветеранських і громадських організацій та враховуючи висновки постійної комісії обласної ради з питань культури, національного та духовного відродження, повідомляє forUm.

Обговорити на форумі