друкувати


Коломия: М.Палійчук відкрив майданчик для міні-футболу (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-25 05:05:40
Сьогодні до Коломиї завітав з візитом Микола Палійчук, голова Івано-Франківської облдержадміністрації, з нагоди відкриття майданчика з штучним покриттям для міні-футболу. Свято завітало на подвір’я СШ №8.







Відкриття пройшло урочисто (повітряні кульки, перерізання стрічки, щасливі діти та дорослі), але по скороченому сценарію. Діти все ще перебувають в умовах карантину, а сира погода не сприяє покращенню здоров’я, тому з метою недопущення переохолодження школярів промови були короткими, але влучними.

За попередньою домовленістю з міською радою було узгоджено, що коломияни самостійно споруджують основу, освітлення, паркан, а за меценатські кошти буде придбано килим зі штучної трави.

Микола Палійчук повідомив, що за дорученням Президента вже споруджено в області 35 таких майданчиків, оскільки наша область є передовою. За переконанням голови облдержадміністрації, краще грати нехай і на штучній траві, але не на асфальті. Він сподівається, що зранку до ночі тут займатимуться діти, а на керівництво школи покладено завдання надати доступ до майданчика всім охочим. Для того, щоб негайно було задіяно футбольне поле Микола Палійчук подарував юним коломиянам футбольні м’ячі.

Перед присутніми виступив також Юрій Овчаренко, міський голова. Він назвав цей день святом спорту в місті, адже це – третій такий майданчик, який почав функціонувати. Мер подякува всім благодійникам, які не залишилися осторонь і зробили свій вклад у те, щоб майбутнє покоління коломиян зростало здоровим.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі