друкувати


За минулу добу на Івано-Франківщині виникло 3 пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-25 04:30:17
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 3 пожежі.

24 листопада в селі Угринів Тисменицького району виникла пожежа в недіючому складському приміщенні одного із приватних підприємств. Вогнем було знищено двері, меблі, склопакети для вікон. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні з боку сторожа складу.

Тієї ж доби пізно ввечері в селі Раковець Богородчанського району на одному із обійсть горіла господарська будівля. Вогнем було знищено приміщення стодоли, покрівлю господарської споруди, пошкоджено перекриття та стіни стайні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини зареєстровано 956 пожеж, у вогні загинуло 56 осіб.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Обговорити на форумі