друкувати


З Верховини до Польщі - по туристичний досвід

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-25 11:23:57
Представники головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації спільно з громадською організацією "Турист" з Верховини взяли участь у навчально-тренувальному візиті за проектом "Розвиток співпраці і європейські фонди – інструменти інтеграції місцевого самоврядування України і Польщі".

Семінар відбувався у місті Ринія Мазовецького воєводства Республіки Польща. Проводив його Львівський державний центр науково-технічної і економічної інформації спільно з Фондом Розвитку Місцевої Демократії в рамках програми "Допомога Польщі 2008" Міністерства Закордонних Справ Польщі. Участь у семінарі взяли також представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, місцевих органів виконавчої влади Волинської, Закарпатської, Львівської, Рівненської, Чернівецької областей, повідомляє головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА.

В ході навчально-тренувального візиту учасники поїздки проходили навчання з методики підготовки транскордонних проектів для подання на конкурс Програми "Польща-Білорусь-Україна". В результаті навчань учасники набули практичного досвіду з складання дерева проблем, дерева цілей, логічної матриці проекту, гармонограми, заходів, бюджету проекту.

Обговорити на форумі