друкувати


"Слабка жінка" Тимошенко просить губернаторів поглянути їй в очі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-24 04:24:54
Прем’єр Юлія Тимошенко сподівається остаточно вирішити питання погашення заборгованості облгазів перед "Нафтогазом" на селекторній нараді 10 грудня. За словами Тимошенко, якщо питання не буде вирішено до 10 грудня, то облгази поставлять під удар систему розрахунків за газ з Росією, бо "буде ще січень, коли люди будуть відпочивати, а 6 січня потрібно, день у день, година в годину, перерахувати Росії кошти".

Вона доручила Податковій адміністрації та правоохоронним органам відстежити, "куди поділися кошти (облгазів), передбачені для розрахунків (з „Нафтогазом“)".

"Я прошу на 10 грудня скласти мені повну таблицю, де у нас гроші пішли не в ту сторону, і показати, куди йдуть гроші, які платять люди", — сказала Прем’єр.

Коли заступник голови Харківської ОДА спробував виправдатися за заборгованість відсутністю коштів та боргами попередніх періодів, Тимошенко обурилася:

"Я хочу, щоб усі, хто сидить зараз у регіональних студіях, просто подивилися мені в очі. Я у вас питаю, при тому, що ви всі не платите, як я, як прем’єр-міністр, розраховуюся з Росією? Де НАК "Нафтогаз" бере гроші, і де я беру гроші?", заявила вона на селекторній нараді у понеділок.

"Так чому я, сидячі тут перед вами, до речі, слабка жінка, на відміну від вас, потужних чоловіків, не пояснюю, чому я не розрахувалася з Росією, в той час, як ви пояснюєте, чому ви не розрахувалися, тоді як вам повністю платять люди?", — додала вона, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі