друкувати


Івано-Франкіщина: Протягом доби в чергові частини міліції надійшло 70 заяв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-24 03:40:41
Протягом минулої доби в чергові частини міліції надійшло 70 заяв і повідомлень про злочини та події, в тому числі пограбування, 15 крадіжок, 23 випадки заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 52 злочини. Три злочини викрили співробітники підрозділів боротьби з економічною злочинністю, повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Працівники Тлумацького райвідділу міліції напередодні затримали 47-річного жителя району, якого підозрюють у скоєнні грабунку. Як з’ясовано, чоловік зайшов до помешкання 80-річного односельця і, скориставшись безпорадним станом перестарілого господаря, відкрито заволодів його грошима. Проти нього порушено кримінальну справу.

Тим часом в Коломийському районі за підозрою у вчинені грабунку затримано 47-річну жительку Косівщини. Виявилося, що жінка днями силоміць відібрала у молодшого на 10 років чоловіка бензопилу. Вирішується питання про притягнення косівчанки до відповідальності.

До слова, це не єдиний зареєстрований минулої доби випадок, коли у поле зору правоохоронців потрапляють жінки. Приміром, у Богородчанському районі, як з’ясувалося, дві молодих місцевих мешканки у минулі вихідні в приміщенні відпочинкового закладу викрали гроші у його відвідувача.

Чужими грошима спокусилася й 23-річна мешканка Верховинського району. Вона наприкінці жовтня поцупила 2 тисячі гривень з будинку односельчанки.

А 46-річну жительку Долини учора затримали в одній з крамниць райцентру. Жінка, як з’ясувалося, намагалася таємно винести з торгівельного закладу косметичні засоби.

Вчинення крадіжки інкримінується й 47-річному жителеві одного з сіл Долинщини. Як встановлено оперативно-розшуковими заходами, чоловік демонтував та перевозив саморобним трактором викрадену частину містка через річку у своєму селі. Транспортний засіб та викрадене вилучено, а затриманого доставлено до райвідділу міліції.

Співробітники яремчанської міліції задокументували факт незаконного зберігання зброї. У помешканні 41-річного місцевого чоловіка правоохоронці виявили та вилучили незареєстровану мисливську рушницю, а також два саморобні ножі.

Протягом доби, що минула, не трапилося жодної дорожньо-транспортної пригоди, в якій би постраждали люди.

Обговорити на форумі