друкувати


МНСники врятували від смерті 61-літнього чоловіка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-24 03:30:24
З початку року на теренах нашої області працівниками пожежно-рятувальної служби від загибелі у вогні було врятовано більше півсотні осіб. Часто-густо винуватцями пожеж були саме врятовані, причому своєї провини у тому, що трапилося, люди здебільшого не вбачали. Останній такий випадок трапився в обласному центрі нещодавно.

Того вечора близько 23-ої години густий дим, котрий просочувався з-під вхідних дверей однієї із житлових квартир п’ятиповерхівки по вулиці Привокзальній, занепокоїв пильних сусідів. Налякані мешканці одразу ж зателефонували до рятувальників, адже були переконані, що у задимленій квартирі стовідсотково знаходиться принаймі одна людина, повідомляє Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Ця оселя уже давно мала серед сусідів погану славу: надто часто тут влаштовувалися веселі гулянки, котрі нерідко тривали усю ніч. Часом у гостинній квартирі ночували знайомі господарів. Цього разу гість прибув аж із Чернівецької області. Як зазначає сам потерпілий, спочатку спілкувався із хазяями, а потім 61-річний чоловік залишився в помешканні сам. Приліг на хвилинку відпочити, а коли прокинувся, то вже довкола усе оповивав густий дим.

На чоловікове щастя, на той момент на місце пожежі уже прибули рятувальники. Бійці МНС у апаратах захисту органів зору та дихання ввійшли у задимлене приміщення і вивели чоловіка на свіже повітря. До будинку прибули й медики "швидкої допомоги", щоб оглянути потерпілого та при необхідності надати допомогу. На щастя, суттєвих проблем зі здоров’ям у чоловіка лікарі не виявили. Не зазнали суттєвих матеріальних збитків і господарі квартири. Вогонь встиг пошкодити лише старий матрац на підлозі, на якому ночували гості. Рятувальники припускають, що винуватцем пожежі є сам врятований, котрий необережно поводився з вогнем.

Обговорити на форумі