друкувати


Таксист із Калуша виграв квартиру для своїх синів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-24 03:29:57
Минулої суботи, під час чергового розіграшу державної лотереї "ХТО ТАМ" головний приз дістався звичайному таксисту з Калуша Івано-Франківської області.

У Ярослава Перегиняка позаду велике й складне життя і не завжди прихильна до нього доля. Він має трьох дорослих синів і трьох онуків. За словами переможця, квартиру він подарує комусь із дітей. "Можливо, старший син захоче жити в столиці, він ще неодружений, зможе будувати життя на свій розсуд", - говорить Ярослав Гнатович, повідомляє прес-служба "М.С.Л.".

Чоловік вважає себе затятим лотерейним шанувальником. Каже, що не даремно. На його думку, щось таки підштовхувало до значного виграшу.

Нагадаємо, що лотерея "ХТО ТАМ" – єдина сімейна квартирна лотерея від оператора державних лотерей "М.С.Л.". З серпня 2004 року під час розіграшів було виграно 267 квартир (головних призів), 89 автомобілів, понад 6 тисяч одиниць побутової техніки, а також 7,9 мільйонів гривень грошових виграшів. За умовами лотереї кожен переможець розіграшу "ХТО ТАМ" може обрати квартиру або встановлений умовами грошовий еквівалент (сьогодні 270 тисяч гривень). За даними оператора "М.С.Л." найчастіше в лотерею "ХТО ТАМ" грають сімейні люди, які намагаються поліпшити свої умови проживання та забезпечити житлом дітей. Рік у рік також зростає популярність цієї лотереї серед молоді, яка прагне самостійності.

Обговорити на форумі