друкувати


Призов на Прикарпатті завершено успішно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-24 02:32:38
Сьогодні, 24 листопада, під керівництвом заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації О.Коржака відбулося засідання обласної призовної комісії. 18 листопада 2009 року з обласного збірного пункту в війська відправлена остання команда призовників, - таким чином наша область першою в Україні повністю виконала державне завдання.

Про це на засіданні повідомив начальник відділу обліково-призовної роботи ОВК – заступник військового комісара з призову І.Павлюк, повідомляє Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Всього у війська з військових комісаріатів області відправлено 720 осіб призовної молоді.

Члени комісії заслухали звіт начальника 160 територіального центру комплектування військовослужбовцями за контрактом в Івано-Франківській області полковника С.Косяка про хід відбору громадян області на військову службу за контрактом.

Голова комісії відзначив суттєве покращення роботи 160 ТЦК, його взаємодію з органами управління освітою, навчальними закладами та центрами зайнятості в районах області. Спільна злагоджена робота дозволила майже повністю забезпечити військові частини, розташовані на території області, військовослужбовцями зазначеної категорії та направити значну кількість громадян на військову службу за контрактом в інші регіони, в тому числі і в підрозділи Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

До заключного засідання обласної призовної комісії у всіх районах і містах обласного значення буде проведено перевірку законності прийнятих районними призовними комісіями рішень про надання відстрочки чи звільнення від призову громадян призовного віку за різними обставинами.

Завершиться призовна компанія підведенням підсумків призову на строкову військову службу у 2009 році.

Обговорити на форумі