друкувати


Наталя Могилевська і компанія "УКРНЕТ": Разом проти СНІДу!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-23 03:38:57
20 листопада у Києві відбувся благодійний аукціон, в день 20-річчя прийняття конвенції ООН з прав людини. Це перша масштабна акція, проведена в рамках проекту "SOSстрадание", який відбудеться 1 грудня в Київському Палаці спорту, в міжнародний День боротьби зі СНІДом.

Організатор акції - національний інтернет-портал "УКРНЕТ" подбав, щоб в якості лотів були представлені роботи кращих художників України. Під завісу аукціону на продаж виставили картину російського художника Нікаса Сафронова. Цей, найдорожчий, лот купив народний депутат України Владислав Лук'янов.

У результаті аукціону були виручені 100 000 гривень, які будуть передані ВІЛ-інфікованим дітям-сиротам.

"Ми сподіваємося, що політики, бізнесмени, артисти проявлять толерантність і співчуття до людей, хворих на ВІЛ/СНІДом, об'єднаються в єдиний протест проти страшного захворювання і підтримають один одного, щоб одного разу світ назавжди звільнився від чуми ХХ століття! - Розповів директор з розвитку компанії "УКРНЕТ" Тимофій Нагорний. - Дуже приємно, що першим на заклик ООН допомогти ВІЛ-інфікованим людям відгукнулася Наталя Могилевська. Ми також дякуємо політикам, бізнесменам та зіркам які взяли участь у цьому благодійному аукціоні: Валіда Арфуша, Міку Ньютон, дует "Алібі", Юрій Фалеса, Володимир Вірчис, репер Ларсон, хореограф Сергій Костецький, скульптор Олег Пінчук та багато інших."

"Не дамо СНІДу шанс!" - Під таким девізом 1 грудня стартує проект "SOSстрадание". І треба зробити все для того, щоб люди об'єдналися і зупинили катастрофічний темп розвитку страшного захворювання, яке щорічно забирає тисячі життів. Світ може бути благополучним тільки тоді, коли кожна людина готова нести відповідальність за інших!

Обговорити на форумі