друкувати


102 повідомляє: Хуліганства, крадіжки, пограбування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-19 11:53:59
За минулий тиждень працівники міськвідділу УМВС розкрили три хуліганства, чотири крадіжки та два пограбування. Дільничні інспектори розкрили три хуліганства, які мали місце в м.Коломиї та районі 13, 14 листопада, а також крадіжку велосипеда, який викрав 16-річний житель району, телефонного кабелю в кількості 355 м. Встановлено, що крадіжку кабелю вчинив раніше судимий 32-річний мешканець Коломийщини. Також у одному із сіл затримано мешканця району віком 56 років, який викрав речі домашнього вжитку в пенсіонерки.

Патрульною службою розкрито крадіжку рулону будівельної поліетиленової сітки з новобудови; сітку викрав 42-річний житель району.

Працівники сектора карного розшуку затримали непрацюючого мешканця району віком 38 років, який вчинив два пограбування: 7 листопада під час нанесення тілесних ушкоджень відкрито заволодів ювелірними виробами та грошима в 37-річного мешканця Коломиї та 9 листопада пограбував пенсіонера, застосувавши до нього фізичну силу, відкрито заволодів мобільним телефоном і грошима. За цими фактами проводиться перевірка.

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі