друкувати


Призовна кампанія "Осінь-2009" завершилась

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-19 11:27:14
Івано-Франківській обласний військовий комісаріат першим серед установ Західного Оперативного Командування завершив призивну компанію "Осінь-2009".

124 прикарпатця, які досягли призовного віку відправились вчора до лав Збройних Сил України. Найбільша частина з них проходитиме службу в військово-повітряних силах та сухопутних військах. Загалом же за весь час призовної кампанії військові однострої одягнули 720 юнаків.

– Можна сказати, що план призову покладений на нашу область, ми конали на сто відсотків, – зазначив Івано-Франківський обласний військовий комісар підполковник Геннадій Долгашов. – Хочу зазначити, що цього разу призовники продемонстрували високу явку на призовні дільниці, і загалом всі задіяні на призов посадові особи незважаючи на складнощі пов’язані з грипом показали чітку та злагоджену роботу.

Потрібно зазначити, що через карантин призовну кампанію було призупинено майже на три тижні.

– Ми зробили все можливе, щоб не допустити призову на строкову службу хворих громадян, - розповів заступник обласного військового комісара підполковник Ігор Павлюк. – Окрім традиційного медичного огляду, всі призовники пройшли ще і огляд на наявність симптомів захворювання грипом чи ГРЗ.

Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник, Західний інформаційний центр МО України
Обговорити на форумі