друкувати


ДПА розпочала випуск видання серії "Бібліотека платника податків"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-18 11:38:37
Державна податкова адміністрація України спільно з видавництвом "Юрінком Інтер" у 2009 році розпочали випуск періодичних видань з питань застосування чинного податкового та іншого законодавства, а саме: серії видань під редакцією Голови ДПА України С.В. Буряка "Бібліотека платника податків", а також періодичного видання "Бюлетень фінансово-податкового законодавства і практики його застосування. Офіційні матеріали ДПС".

Видання серії "Бібліотека платника податків" виходять 1 раз на місяць. Це тематичні збірники офіційних матеріалів, нормативно-правових актів, коментарів та роз’яснень. Для передплатників цієї серії випущено вже чотири видання.

Бюлетень виходить один раз на два місяці. У ньому систематично надається актуальна, повна і об’єктивна інформація щодо фінансово-податкового законодавства і практики його застосування з урахуванням офіційних матеріалів ДПС України.

Детальну інформацію щодо зазначених періодичних видань розміщено на головній сторінці офіційного веб-сайту ДПА України у мережі Інтернет.

Обговорити на форумі