друкувати


Почастував дід онука горілкою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-18 10:43:06
І опинився хлопчина в реанімації. 15-річний житель Вінниччини (до речі, Немирівського району, назва якого у чоловіків асоціюється з відомою торговою маркою) приїхав на Прикарпаття у гості до дідуся. Чоловік зустрів онука, як годиться, розпив з ним пляшку горілки.

Та якщо для діда, очевидно, загартованого бійця, все минулося добре, то онука довелося терміново везти до лікарні, де медики констатували у нього гостре отруєння алкоголем.

Саме через горілку виникли проблеми і ще між двома близькими людьми — цього разу татом і сином. Останній, 20-річний парубок, звернувся до міліції зі скаргою на батька, який забрав у нього гроші та не хоче їх віддавати. Щоправда, правоохоронці, котрі прибули на місце події, найперше з’ясували, що обидва учасники цього "конфлікту" добряче напідпитку. Перебуваючи в такому стані, тепер не можуть пригадати, куди ж поклали гроші. Мабуть, син подумав, що тато їх заховав, аби потім самому пропити.

А в іншому випадку під кримінальний "монастир" мало не підвів чоловік дружину. Він також зателефонував до правоохоронців (а це була вже майже 11 година вечора) з приводу того, що у нього зникли гроші. "Злодійку" розшукали швидко. Виявляється, гроші у нетверезого чоловіка забрала дружина. Чоловік все ж таки виявився лицарем: писати заяву на жінку не став.

Зауважимо, що все більше представників сильної статі шукають у міліції захисту від своїх благовірних. Один, наприклад, поскаржився, що колишня дружина забрала його стільниковий телефон, чим завдала збитків аж на 300 гривень. Інший звернувся до правоохоронців з приводу того, що також колишня перешкоджає користуватися його власністю — взяла і вилила на колишнього чоловіка відро води. І це коли надворі холодна осінь, а в краї лютує епідемія грипу! Маркіз де Сад відпочиває. А ще зазначимо, що всі описані випадки трапилися протягом одного листопадового дня. Не має значення, якого саме. Адже завтра це все може повторитися, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі