друкувати


Дивна подяка лікарям

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-18 10:38:03
Дивний і, на щастя, рідкісний випадок стався у дитячому відділенні Калуської ЦРЛ. Мама, не погодившись на госпіталізацію дитини, силоміць забрала її з лікувального закладу і при цьому побила медсестру.

Як розповів про подробиці інциденту головний лікар Калуської ЦРЛ Іван Красійчук, дитину 2008 року народження (на цей момент їй уже виповнилося більше року) доставила до них "швидка". Лікарі констатували гостре респіраторне захворювання. Дитині надали необхідну медичну допомогу, прокололи, прокапали, але, як каже Іван Олексійович, її стан вимагав госпіталізації. Проте мама від цього категорично відмовилася.

За словами головного лікаря, жінка була, м’яко кажучи, в неадекватному стані. Вона ображала медперсонал і врешті-решт вдарила медсестру по голові. Після цього забрала сина і пішла. На вулиці на неї чекали двоє якихось чоловіків.

"З таким виявом "вдячності" ми зустрічаємося вперше, — констатує Іван Красійчук. — Про цей випадок повідомили міліцію та відділ у справах сім’ї та молоді РДА". Зрозуміло, що за таких обставин лікарі не можуть відповідати за здоров’я дитини.

В міліції підтвердили про цей інцидент, причиною якого, за попередниці даними, міг бути стан алкогольного сп’яніння, в якому перебувала жінка, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі