друкувати


17 листопада — День студента

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-17 10:01:09
Студентська молодь завжди була найдинамічнішою, небайдужою частиною суспільства. Студенти глибше, емоційніше переживають процеси, які відбуваються в країні. Яскравим свідченням цього стали історичні події, коли вся країна стала свідком боротьби наших студентів за власний прогресивний вибір. Ви, з упевненістю у торжество правди, були попереду демократичних змін у нашій державі.

Ми впевнені, що ви розумієте всю важливість тих знань, які здобуваєте сьогодні у своїх навчальних закладах. Прагніть пізнати незвідане, творчо мисліть, сміливо занурюйтесь у світ високих технологій, шукайте рішення, домагайтесь свого і майбутнє буде належати вам!

Шановні студенти, а також ті, хто присвятив своє життя студентству! Вітаємо всіх, хто був, є або ще тільки мріє стати справжнім студентом, а також тих, хто вже має значний життєвий досвід та багато років за плечима, але має в душі та очах незгасаючий студентський вогник. Нехай щастить вам на життєвому шляху! Нехай завжди з вами будуть вірні друзі, мудрі наставники, досвідчені колеги, надійні партнери!

Юрій ОВЧАРЕНКО, Коломийський міський голова
Михайло ВІНТОНЯК, Коломийської голова РДА
Дмитро НЕМІШ, голова Коломийської районної ради

Обговорити на форумі