друкувати


"Синтетичний алкоголь" - без похмілля та шкоди для печінки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-16 04:22:21
Британський професор винайшов "синтетичний алкоголь", який не шкодить печінці, а і спеціальний "антидот" до нього допоможе миттєво протверезіти.

Професор Девід Натт, нещодавно звільнений з посади радника британського уряду з наркотичних засобів, заявив, що винайшов "синтетичний алкоголь", який можна вживати без жодної шкоди для здоров'я. Британський професор винайшов "синтетичний алкоголь", який не шкодить печінці, а і спеціальний "антидот" до нього допоможе миттєво протверезіти.

Науковець збирається провести випробування нового алкоголю на шотландцях, оскільки саме ця нація посідає перше місце у світі за кількістю хвороб печінки, викликаних вживанням спиртного, пише the Scottish Sun.

За словами професора, новий алкоголь не тільки не шкодить печінці, від нього не буває і похмілля. Більше того, він також створив "антидот", вживши який людина може майже миттєво протверезіти і навіть сісти за кермо автомобіля.

Поки що зразки "нового алкоголю" професора Натта існують у вигляді рідини для ін'єкцій і пігулок, але вчений запевнив, що незабаром зможе представити його і в "традиційному вигляді" - у пляшці. Напій буде змішаний з фруктовим соком.

Натт стверджує, що якщо знайдуться інвестори, готові вкласти 10 мільйонів фунтів, через три роки він зможе гарантувати початок виробництва "нового алкоголю".

Професор висловив сподівання, що на його могилі його поминатимуть за допомогою виняткового цього напою.

Зазначимо, що в Британії професор Натт відомий своїми скандальними твердженнями про те, що тютюн шкідливіший за марихуану, а ЛСД менш небезпечний, ніж алкоголь, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі