друкувати


15 листопада — День працівників сільського господарства

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-14 10:28:47
Шановні трудівники агропромислового комплексу Коломийщини! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із вас вагомі здобутки. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії — хлібороба й годувальника — залишаються взірцем для багатьох. Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств сільськогосподарських організацій, переробних комплексів, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції у розвитку сільськогосподарського виробництва району.

За складних погодних умов вдалося вчасно зібрати вирощений урожай, заготувати корми, провести посіви озимих та підготувати площі під урожай майбутнього року. Результатами цієї напруженої та копіткої праці, передусім, є відданість працівників галузі своєму хліборобському покликанню, безкорислива любов до землі та надія на краще майбутнє. Ми поділяємо ваші турботи й щиро віримо, що спільними зусиллями нам удасться здолати труднощі й зробити наше життя багатим і щасливим.

Низький уклін вам за натхненні зусилля та звитяжні успіхи! Зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, сімейного затишку, благополуччя, успіхів у праці в ім’я розбудови незалежності та заможної України.

З глибокою повагою —
Михайло ВІНТОНЯК, голова Коломийської РДА
Дмитро НЕМІШ, голова Коломийської районної ради
Юрій ОВЧАРЕНКО, Коломийський міський голова

Обговорити на форумі