друкувати


Івано-Франківськ: Обласна влада не допустить подорожчання ліків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-12 10:17:24
Питання вартості противірусних лікарських засобів та їх наявності в аптечних закладах області і далі знаходиться на постійному контролі облдержадміністрації.

Про це вчора повідомило керівництво області на засіданні обласної робочої групи щодо запобігання і недопущення зловживань, пов’язаних із реалізацією противірусних лікарських засобів та виробів медичного призначення для індивідуального захисту під головуванням заступників голови облдержадміністрації Володимира Шкварилюка та Василя Гладія, повідомляє головне управління економіки Івано-Франківської ОДА.

На засіданні підбито підсумки роботи обласної робочої групи, створеної розпорядженням голови облдержадміністрації "Про вжиття невідкладних заходів на ринку лікарських засобів", визначено напрямки подальшої роботи групи з метою недопущення необґрунтованого підвищення цін на лікарські засоби.

Нагадаємо, що обласну робочу групу, яку очолив губернатор області Микола Палійчук, створено з метою попередження зловживань, пов’язаних із реалізацією противірусних лікарських засобів і виробів медичного призначення для індивідуального захисту. Заступники голови облдержадміністрації В.Шкварилюк та В.Гладій увійшли до її складу як співголови.

Обговорити на форумі