друкувати


У коломийських крадіїв руки сверблять не від вірусу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-10 05:41:03
Зниження рівня злочинності фіксують в областях, де оголошено епідемію грипу.

Скажімо, якщо в Тернопільській області правоохоронці за добу реєстрували 50 повідомлень про злочини, то тепер їхня кількість зменшилася майже вдвічі. Така ж ситуація спостерігається у Чернівецькій області. Через небезпеку заразитися люди рідше почали виходити на вулиці й залишати свої помешкання без нагляду.

Як розповіла інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями міськвідділу міліції Роксана Баранська, за минулий тиждень працівниками міськвідділу розкрито три факти крадіжок та два грабунки. Третього листопада дільничні інспектори затримали неповнолітнього мешканця району, який викрав з будинку пенсіонерки вино-горілчані вироби. Як з’ясувалося, ще раніше цей хлопець поцупив в іншої пенсіонерки два велосипеди та побутову техніку.

Затримано й 28-річного коломиянина, який четвертого листопада нагодився в одну із сільських амбулаторій. Та аж ніяк не за меддопомогою. Нахабний відвідувач присвоїв не лише мобільний телефон та гроші, які належали одній із працівниць амбулаторії, а й робочі печатки та штампи. На жаль, у кого руки сверблять до чужого, того грип не зупиняє.

Автор: Дарка НЕГОДА, Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі