друкувати


Прикарпаття: Складна процедура освоєння коштів, виділених на подолання епідемії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-09 05:16:04
Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Микола Палійчук заявляє про складну процедуру освоєння коштів, виділених на подолання епідемії грипу.

"Область отримала кошти на суму 5,7 млн. грн., які стоять, - сказав губернатор. - Нема відповідних дозволів і складна процедура їх освоєння. Кошти надійшли на рахунок обласного Управління охорони здоров’я. Ще нема відповідних дозволів від Міністерства охорони здоров’я, нині йде процедура погодження".

Керівник області повідомив, що надійшла частина благодійних коштів, яку вже розподілено.

"Я зобов’язав голів райдержадміністрацій, поки ця бюрократична процедура пройде, купувати у борг ліки, щоб лікарні не залишалися без медикаментів. Бо кошти є на рахунку, і ми розрахуємось". За його словами, нині "вже є борги".

"Думаю, що у понеділок-вівторок розрахуємось", - додав він.

Палійчук також визнав, що лікарні області не цілком забезпечені усім необхідним обладнанням та медикаментами. "На жаль, не забезпечені усім необхідним, - наголосив голова ОДА. - Ми працюємо з коліс. Ми отримали 6 апаратів штучного дихання і вже роздали їх у лікарні. Стовідсотково забезпечені лише препаратом Таміфлю, повідомляє Новинар.

Обговорити на форумі