друкувати


Коломийські педагоги знають шлях до успіху

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-06 05:38:08
Засідання методичного об’єднання практичних психологів Коломийського району мало новаторський характер, бо вперше проходило на базі кафедри вікової психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, - розповідає керівник районного методичного об’єднання практичних психологів Роксолана Гашинська.

Підготовку вела практичний психолог Ліснохлібичинської школи Галина Сончак. Вона зустріла всіх учасників семінару, ознайомила з планом проведення методоб’єднання та організувала поїздку до музею освіти Прикарпаття. З цікавістю слухали всі виступ викладача кафедри вікової психології кандидата психологічних наук Людмили Маркової на тему "Особистісне і професійне самовдосконалення". Потім знайомилися з експозицією музею освіти Прикарпаття, жваво спілкувались із його директором Юрієм Угорчаком, згадували і подумки повертались у свої студентські роки...

Останнім етапом роботи семінару був тренінг особистісного і професійного зростання. Байдужих не було. І робота в парах "Точка опори", і тест "Чи готовий я до самореалізації?", і вправа "Ціннісні орієнтації", і мозковий штурм, і медитація "Важливий інший" — усе спонукало учасників до активної роботи. Із заключним словом виступила методист Оксана Тішанінова, яка підбила підсумки роботи. А всі учасники у формі гри "Заверши речення" з’ясували, що вони дізналися, що їх здивувало, що сподобалось, що зробили б по-іншому.

Автор: Магда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі