друкувати


"Стань Миколаєм!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-06 01:45:16
Мабуть на землі немає жодної людини, яка б не знала, що за свято святкують 19 грудня! Так, це свято на яке з року в рік чекають, як дорослі так і діти, адже це свято Чудотворця Миколая.

Прокинувшись зранку цього казкового дня ми дивимось під подушку і шукаємо там подарунок і не важливо чи він величезний чи зовсім маленький. Для нас важливий сам факт, що Миколай за нас не забув!

Цього дня з нетерпінням чекають і діти, які перебувають на лікарняних ліжках. Забуваючи про свою недугу вони пишуть листи до Чудотворця. На це свято чекають дітки, які з тієї чи іншої причини втратили батьків і перебувають у дитячих будинках. Всі вони хочуть поринути у казку та чекають на зустріч з Миколаєм.

Заклопотані батьки не завжди можуть купити подарунок своїй дитині, оскільки мама постійно в бігах по аптеках, а батько зранку до ночі працює на роботі, щоб заробити грошей на дороге лікування дитини. Життєрадісні та наївні сироти також вірять, що Миколайко про них не забуде, а завітає до їхнього будинку!

Цього року благодійний фонд "Ти-Ангел" та Миколай планують охопити два відділення – гематологію та хірургію та два дитячих будинки і розпочинають передноворічну акцію "Стань Миколаєм".

На подарунок від Миколая чекає близько 250 дітей. Кожен з нас може долучитися і стати чудотворцем для потребуючої дитини.

Ваш невеличкий вклад у подарунок святого Миколая залишить незабутні спогади у пам’яті дитини!

Рахунок святого Миколая:

р/р: 26000060398106
КОД (ЄДРПОУ): 36321738
Отримувач: БО "БФ ТИ-АНГЕЛ"
Код банку (МФО): 336677
Банк отримувача: ПриватБанк
Призначення платежу: добровільна пожертва без ПДВ

Ви також можете підтримати акцію "Стань Миколаєм!" розмістивши банер на своєму web ресурсі!

Допоможемо Чудотворцю Миколаю прийти до дітей!


Обговорити на форумі