друкувати


Громадський Форум безкоштовно розповсюджує захисні пов’язки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-06 11:35:23
За ініціативи Юрія Солов’я у соціальних магазинах Громадського Форуму (вул.Стуса 13, вул.Сухомлинського 2а, корп.3, вул.Пулюя 10, вул.Галицька 114) розпочалась безкоштовна роздача антивірусних пов’язок з марлі.

Засоби захисту поширюють для того, аби в умовах епідемії грипу допомогти мешканцям Івано-Франківська захистити своє здоров’я та уникнути поширення небезпечної хвороби, повідомляє прес-служба ІФООГ "Громадський Форум Івано-Франківська".

В ході проведення акції щодня через мережу соціальних магазинів мешканці безкоштовно отримуватимуть понад 600 масок. Всього планується розповсюдити понад 5 тисяч марлевих респіраторів. Ініціатори заходу невипадково вирішили поширювати саме марлеві пов’язки, адже вони за певних умов (щоденного прання і прасування з обох боків) є придатними до багаторазового використання.

Таку ініціативу Громадського Форуму мешканці сприймають надзвичайно позитивно, оскільки в умовах епідемії відчувається серйозний дефіцит засобів захисту від небезпечної хвороби. Протягом першого дня акції люди отримали понад 500 масок.

Варто зазначити, що по мірі можливості організація планує і в подальшому продовжувати проведення схожих профілактичних заходів.

Обговорити на форумі