друкувати


До Китаю посвяткувати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-06 11:20:23
Українська військова делегація на чолі з командувачем Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковником Іваном Руснаком візьме участь у святкових заходах з нагоди 60-ї річниці створення Військово-Повітряних Сил Народно-визвольної армії Китаю.

Вчора з візитом до Китайської Народної Республіки відбула українська військова делегація на чолі з командувачем Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковником Іваном Руснаком. Головна мета візиту українських військових до Піднебесної полягає в участі в урочистих заходах з нагоди 60-ї річниці створення Військово-Повітряних Сил Народно-Визвольної армії Китайської Народної Республіки, які проходитимуть у Пекіні, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

В рамках святкування представники української військової делегації планують взяти участь у роботі форуму "Військо-повітряні сили на стражі миру та розвитку", а також провести зустрічі з представниками командувань повітряних сил інших країн, які братимуть участь у святкових заходах, з метою налагодження співпраці та подальшого розвитку двостороннього співробітництва на партнерських засадах.

Також українські військові візьмуть участь у обговорені зі своїми китайськими та іноземними колегами питань розвитку сучасної бойової авіації та протиповітряної оборони, а також співробітництва в сфері зміцнення світової та регіональної безпеки. Крім того, представники української військової делегації ознайомляться з новітніми зразками озброєння та військової техніки Військово-Повітряних Сил Народно-визвольної армії Китаю.

Візит української військової делегації на чолі з командувачем Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковником Іваном Руснаком до Китайської Народної Республіки триватиме до 10 листопада.

Обговорити на форумі