друкувати


Василь Противсіх приніс до ЦВК 2,5 мільйона

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-05 04:11:46
Громадянин Василь Противсіх подав до Центральної виборчої комісії документи про внесення грошової застави у сумі 2,5 мільйона гривень для реєстрації кандидатом у президенти.

Про це повідомили в прес-службі ЦВК у середу.

Нагадаємо, у вівторок до Центрвиборчкому подав документи для реєстрації кандидатом у президенти житель Івано-Франківській області Василь Противсіх.

Паспорт даному громадянинові на прізвище Противсіх видано 2 жовтня 2009 року, до цього він носив прізвище Гуменюк.

Противсіх, 1946 року народження, президент Івано-Франківської торгової палати планує йти на вибори шляхом самовисування.

У ЦВК також чекають подання документів про реєстрацію кандидатами в президенти лідерів Соціалістичної партії України Олександра Мороза та Прогресивної соціалістичної партії України Наталії Вітренко, кандидатури яких були висунуті на з'їздах цих партій.

Відповідно до календарного плану основних заходів з підготовки та проведення президентських виборів, 6 листопада закінчується останній термін висунення кандидатів у президенти.

До 9 листопада кандидати в президенти повинні подати до ЦВК документи для реєстрації їх кандидатами, а ЦВК протягом п'яти днів має прийняти рішення про реєстрацію кандидата або про відмову в реєстрації.

У разі відмови в реєстрації кандидат у президенти до 11 листопада може подати до ЦВК повторну заяву про реєстрацію разом з виправленими документами.

13 листопада закінчується останній термін реєстрації кандидатів у президенти.

Станом на середу ЦВК зареєструвала 14 кандидатів у президенти, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі