друкувати


До Каліфорнії по пілотний досвід

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-05 12:03:32
Делегація Повітряних Сил Збройних Сил України ознайомлюється у США з порядком використання повітряного простору та діями чергових сил з протиповітряної оборони.

У США з візитом перебуває українська військова делегація на чолі з першим заступником командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенантом Сергієм Онищенком. Головна мета візиту українських військових до США полягає у відвідуванні командування Національної гвардії штату Каліфорнія та обговоренні з американськими колегами питань, пов’язаних з порядком використання повітряного простору та дій чергових сил з протиповітряної оборони, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Зокрема, під час двосторонніх зустрічей і брифінгів представники делегації Повітряних Сил ЗС України ознайомлюються із системою управління протиповітряної оборони США, організацією функціонування об’єктів бойового чергування, діями військових та цивільних органів управління для забезпечення недоторканості повітряного простору. Також українські військові планують ознайомитися з принципами побудови та системою управління силами протиповітряної оборони і оповіщення про зміни в повітряній обстановці, вимогами щодо використання повітряного простору в США. Візит української військової делегації до командування Національної гвардії штату Каліфорнія триватиме до 8 листопада.

Обговорити на форумі