друкувати


Свинарка Вона може передати зібрані на вибори гроші Василю Противсіх

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-04 05:09:53
Гроші, зібрані для реєстрації кандидата у президенти свинарки Лідії Вони, може бути передано Василю Противсіх, який подав документи на реєстрацію до ЦВК, повідомляє Сегодня.

"Ліда вважає, що прізвище Вона остаточно дискредитовано, особливо коли з'явилося гасло Вона - це чума. Йти чи ні в президенти - через 2-3 дні приймемо рішення", - сказав Михайло Притула, лідер партії Сільська Україна, яка висунула Вону кандидатом.

За даними прес-служби ЦВК Василь Противсіх, який змінив прізвище в жовтні, - раніше був Гуменюком. Він - президент Івано-Франківської торгово-промислової палати, колишній мер Яремчі, в 2007-му був № 23 в списку блоку КУЧМА, який очолював відомий політик Олександр Волков.

Як повідомлялося, вчора, 3 листопада, в Центральну виборчу комісію подав документи на реєстрацію кандидатом у президенти України Василь Противсіх. Він не вніс у ЦВК заставу в розмірі 2,5 млн грн.

У вересні партія Селянська Україна заявила про намір висунути кандидатом у президенти свинарку Лідію Степанівну Вону, повідомляє Новинар.

Обговорити на форумі