друкувати


Кількість загиблих від грипу в Україні досягла 86 людей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-04 05:02:56
За даними місцевої влади, кількість загиблих від епідемії грипу в Україні досягла 86 людей. Зафіксовані ще 2 смертельні випадки у Львівській області, всього в області - 39 смертей. У Волинській області місцева влада констатує ще 3 смерті.

Повідомляється, що зафіксовані ще 2 смертельні випадки у Львівській області, всього в області - 39 смертей. У Волинській області місцева влада констатує ще 3 смерті.

За даними Львівської обласної адміністрації, кількість хворих на грип і ГРВІ в області становила 106 тисяч 112 людей, майже половину з яких – 50 тисяч 136 – складають діти віком до 14 років. Кількість госпіталізованих зросла до 2998, з них 1252 дитини.

Нагадаємо, 3 листопада глава уряду Юлія Тимошенко заявила, що в Україні в результаті епідемії грипу і гострих респіраторних захворювань померла 71 людина.

Вона повідомила також, що кількість хворих на грип в країні складає понад 19 тисяч, а загальна кількість хворих на грип та ГРЗ - 255 тисяч 516 людей.

Наразі у дев'яти областях Західної України та Києві введено карантин. Крім того, на три тижні закрито всі навчальні заклади в Україні, заборонено проведення масових заходів.

Лікарі радять не виходити на вулиці без марлевих пов'язок, уникати людних місць, пити вітаміни для профілактики, а при перших симптомах грипу - високій температурі, кашлі, нежиті, - звертатися до медичної установи, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі