друкувати


За понаднормову роботу під час епідемії грипу лікарям доплачуватимуть

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-04 04:26:19
Голова уряду доручила скласти відповідні додаткові графіки оплати праці медикам дев'яти областей, в яких зараз оголошено карантин. Медичні працівники, які під час епідемії грипу в умовах карантину виконують понаднормативну роботу, отримуватимуть додаткову оплату.

Таку пропозицію підтримала прем’єр-міністр Юлія Тимошенко під час наради з питань вжиття невідкладних заходів з виявлення та лікування хворих та недопущення поширення захворюваності на грип і ГРВІ, яка пройшла в Івано-Франківську, повідомляє прес-служба.

У зв'язку з цим голова уряду доручила Міністерству охорони здоров'я скласти відповідні додаткові графіки оплати праці медикам дев'яти областей, в яких зараз оголошено карантин. "Нам потрібно скласти додаткові табелі, порахувати додаткову суму", - пояснила Прем’єр-міністр.

При цьому Юлія Тимошенко висловила вдячність всім лікарям країни, які сьогодні працюють у цілодобовому режимі.

Як відомо, станом на сьогоднішній день карантин оголошено у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Хмельницькій і Вінницькій областях України, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі