друкувати


Не пропустимо грип на залізницю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-03 05:07:58
Усі запобіжні заходи щодо розповсюдження вірусу грипу серед пасажирів та працівників залізничного транспорту застосувала Івано-Франківська дирекція залізничних перевезень.

За словами начальника пасажирського відділу Володимира Сосни, кожних 2-3 години приміщення вокзалу прибирають з допомогою дезінфікуючих миючих засобів, перед від’їздом проходять відповідну санітарну обробку всі вагони, провідники працюють у гумових рукавичках, забезпечені масками. Кожен прибулий поїзд зустрічає санітарна бригада, яка готова прийняти хворих (чи з підозрою) на грип, та поки що таких випадків не було, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Ажіотаж, за словами Володимира Сосни, помітно спадає. Якщо в минулі п’ятницю і суботу денна кількість зданих квитків складала 600 і більше, то на сьогодні вона зменшилась удвічі. Тобто пасажиропотік поступово відновлюється, хоча залишається нижчим за попередні тижні на 30%. Але це пов’язано в основному з припиненням навчання у вищих та середніх учбових закладах. А загалом вокзали області працюють за графіком, в заданому режимі, ніяких особливих чи екстрених випадків не було.

Обговорити на форумі