друкувати


Наша служба — гирі піднімати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-30 11:25:29
Днями у Хмельницькому завершився чемпіонат світу з гирьового спорту, у якому брали участь спортсмени з 12-ти країн світу – Сербії, Росії, США, Білорусі, Словаччини, Казахстану, Греції, Молдови, Італії, Німеччини, Польщі та України.

Збірна України з гирьового спорту, основу якої складають військовослужбовці Збройних Сил, п’ятий рік поспіль здобуває перше загальнокомандне місце. Представники нашої країни здобули 18 золотих, 17 срібних та 12 бронзових нагород, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

У складі національної збірної України титул чемпіона світу у ваговій категорії до 70 кілограм захистив представник Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Управління спорту Міністерства оборони України заслужений майстер спорту капітан Володимир Андрейчук. Львів’янин продемонстрував найкращий результат як у ривку (161 підйом), так і в поштовху (115 підйомів).

До речі, це п’ятий поспіль тріумф капітана Володимира Андрейчука на світовій першості у сумі двоборства. А загалом, у колекції армійця вже є 18 золотих медалей чемпіонатів світу.

Також представники Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова Національного авіаційного університету заслужені майстри спорту України майори Василь та Костянтин Пронтенки стали відповідно срібним та бронзовим призерами чемпіонату світу у своїх вагових категоріях з результатами 236 та 240 підйомів. А майстер спорту України курсант Володимир Поздняков став срібним призером серед юніорів у категорії до 80 кілограм з результатом 213 підйомів.

Обговорити на форумі