друкувати


На Прикарпатті обявлено карантин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-29 03:46:39
В області протягом 14 днів триватиме карантин. Таке рішення надзвичайної протиепідемічної комісії для запобігання поширенню ГРВІ серед населення.

Під час засідання комісії було сказано, що наразі в області є недостатній рівень забезпечення спеціальними препаратами для боротьби з хворобою. Немає також достатньо бензину для машин "швидкої допомоги".

Також комісія доручила головам РДА та міським головам забезпечити координацію роботи всіх організацій, підприємств, установ і закладів в умовах ускладнення епідемічної ситуації. При адміністраціях та міськрадах будуть створені спеціальні штаби, які організовуватимуть заходи по недопущенню занесення і поширення на території області випадків захворювань людей на грипоподібні захворювання і грип А/Н1N1. У всіх навчальних закладах області—від дитсадків до вузів — до 13 листопада призупинять навчання. Начальників всіх управлінь Івано-Франківської ОДА зобов’язали обмежити або скасувати всі масові заходи, які передбачають залучення великої кількості людей.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі