друкувати


В Івано-Франківську створять центр гендерної рівності

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-29 03:05:35
Про це сьогодні мовилось під засіданні головного управлінь у справах сім’ї молоді та спорту Івано-Франківської державної адміністрації.

На засіданні були присутні представники районних управлінь. За словами начальника управління у справах сім'ї та молоді Ростислава Заремби, ймовірно ресурсний центр гендерної рівності діятиме при Івано-Франківській обласній державній адміністрації. "Можливо при голові ОДА працюватиме на громадських засадах радник із даного питання", - зазначив Заремба.



Також під час засідання керівників районних управлінь попередили про затвердження Інструкції щодо порядку взаємодії управлінь (відділів) у справах сім'ї, молоді та спорту, служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та відповідних підрозділів органів внутрішніх справ з питань здійснення заходів з попередження насильства в сім'ї. Наказ Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства внутрішніх справ України.

Ростислав Заремба висловив сподівання, що дані служби спільними зусиллями зможуть протидіяти насильству в українських сім’ях.

Нову інструкцію районі органи влади отримають наприкінці листопада.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі