друкувати


"О, спорт! Ти – мир!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-29 11:57:10
З метою пропаганди здорового способу життя, підведення підсумків ХVІІІ Спартакіади серед школярів міста та стимулювання педагогічних колективів закладів освіти до результативної роботи з фізичного виховання і спорту третій рік поспіль з ініціативи начальника управління освіти і науки Михайла Вереса проводиться загальноміське Свято спорту "О, Спорт! Ти – мир!". Свято відбулося 19 жовтня на базі гімназії №3.

На Свято спорту були запрошені директори загальноосвітніх навчальних закладів, директори, тренери-викладачі, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, а також гості: заступник міського голови Зінаїда Федорук, начальник навчально-спортивного відділу обласного управління з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Іван Продан, голова комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету міської ради Віталій Матешко та директор комунального підприємства "Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр" Іван Гергелюк, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

За високі досягнення з різних видів спорту були відзначенні дипломами та цінними подарунками переможці та призери міжнародних, всеукраїнських і обласних змагань, переможці та призери ХVІІІ Спартакіади серед школярів міста. Тренери-викладачі СДЮШОР № 1, ДЮСШ № 2, 3 за високий рівень підготовки спортсменів, переможців та призерів змагань різних рівнів нагородженні подяками і грошовими преміями.

Відзначено подяками та грошовими преміями вчителів фізичної культури загальноосвітніх шкіл і тренерів-викладачів ДЮСШ № 2, 3, котрі взяли активну участь в організації, підготовці та проведенні змагань ХVІІІ Спартакіади серед школярів. За активну роботу з пропаганду та розвитку фізичної культури і спорту серед учнівської молоді пам’ятними призами нагороджено директорів навчальних закладів освіти міста Івано-Франківська.

Обговорити на форумі