друкувати


Запрошуємо до участі у конкурсі "Податки очима дітей - 2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-27 01:53:03
Розпочався перший етап щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей", започаткований ДПА України з метою виховання податкової культури у молоді – майбутніх платників податків, посилення творчого фактора у формуванні свідомого ставлення до сплати податків дітей і молоді шкільного віку. Перший етап проводиться на рівні державних податкових інспекцій у районах та містах області з жовтня 2009 року до 1 травня 2010 року.

У Всеукраїнському конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів таких вікових категорій: 6-8 років (І категорія), 9-12 років (ІІ категорія), 13-15 років (ІІІ категорія), відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області.

Конкурс проводиться за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової тематики: художні твори, твори декоративно - прикладного мистецтва, літературні твори.

Творчі роботи надсилають у державні податкові інспекції за місцем проживання до 1 травня 2010 року. Роботи переможців районного рівня приймають участь у обласному етапі конкурсу на рівні ДПА в області, переможці якого беруть участь у заключному етапі конкурсу на рівні ДПА України.

Нагадаємо, цього року переможцями заключного етапу Всеукраїнського конкурсу стали й четверо дітей з Прикарпаття. Це Якібчук Уляна, Піроцька Лілія, Майко Сніжана та Рудик Галина. За свої старання та здібності переможці й лауреати конкурсу в нагороду отримали медалі, дипломи та подарунки, а також двохтижневий відпочинок в Дитячому оздоровчому центрі "Маяк" (м.Євпаторія).

За додатковою інформацією можна звертатися у підрозділи масово – роз’яснювальної роботи та звернень громадян державних податкових інспекцій, а також на веб-сайт ДПА України (www.sta.gov.ua) та ДПА в області (www.odpa.if.ua), розділ "Податки очима дітей".

Обговорити на форумі