друкувати


Не платиш за тепло — не їздитимеш на авто

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-27 01:07:00
Івано-Франківське "Теплокомуненерго" вирішило у новий спосіб боротись із зловісними боржниками. Власникам автівок відмовлятимуть у техогляді транспортного засобу.

Комунальники "змовились" із ДАІшниками. Те це ще не останнє нововведення — боржник може позбутись машини, якщо вчасно не розраховуватиметься за спожите тепло. Передбачається, що транспортний засіб вилучатимуть працівники Державної виконавчої служби. Та чи законні такі методи боротьби, наразі не відомо.

Як говорить директор "Теплокомуненерго" Ігор Прокопів, такі методи будуть застосовуватися до тих мешканців міста, заборгованість яких за опалення та гарячу воду перевищує тисяча гривень.

11% населення обласного центру Прикарпаття не сплачують за надані послуги. Мешканці міста боргують майже 30 мільйонів гривень "Теплокомуненерго". "Хто має борги більше півтори тисячі гривень, вилучатимуть автомобілі. Ми звернулися до ДАЇ з проханням не давати дозволу на проведення техогляду. Ми звернулися в ОВІР про заборону видачі різних довідок і закордонних паспортів боржникам", - каже Прокопів.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі