друкувати


Найкращі у строю - дівчата

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-27 10:48:37
Саме колона виключно із дівчат — учениць фізико-технічного ліцею — найкраще пройшла урочистим маршем під час параду учнівської і студентської молоді обласного центру на честь 67-ї річниці УПА, який відбувався на майдані Івана Франка й водночас був оглядом-конкурсом строю і пісні.

Так вирішила конкурсна комісія, а вона оцінювала і стройові крок і пісню, і форму одягу учнів та студентів 19 навчальних закладів. Друге місце присуджено представникам ліцею для обдарованих дітей із сільської місцевості, третє розділили ВПУ № 21, №13 та коледж фізичного виховання.

Перед початком параду, яким командував голова обласної організації Спілки офіцерів України генерал-хорунжий Іван Лазор, його учасників привітали голова братства ОУН-УПА Карпатського краю Фотій Володимирський та заступник начальника управління освіти і науки ОДА ігор Гаврилюк.

У параді поза конкурсом взяли участь курсанти Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату, що в Надвірні. Їх показовий виступ з рукопашного бою справив велике враження на присутніх, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі