друкувати


Раз на рік і авторучка стріляє

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-26 12:12:43
На каналі Бурштинського водоймища, що в Галицькому районі, правоохоронці під час оперативно-профілактичного відпрацювання за підозрою у браконьєрстві затримали 38-річного мешканця району.

Окрім звичних сіток, іншого рибальського спорядження та самої риби працівники Галицького райвідділу міліції виявили у чоловіка саморобний пристрій у вигляді авторучки. Ручка, ймовірно, і не пише, але непогано стріляє малокаліберними патронами. Про те, що даний пристрій придатний до стрільби, засвідчив висновок фахівців експертно-криміналістичної служби при УМВС в області.

За словами затриманого, він виміняв "самостріл" з патронами до нього на рибу у невідомих. Слідство наразі з’ясовує особу "кулібіна", який виготовив небезпечну ручку. Відносно затриманого власника стріляючого пристрою порушено кримінальну справу.

Трьома днями пізніше вже в Тисменицькому районі правоохоронці в одному з сіл під час огляду автомобіля місцевого мешканця виявили в багажному відділенні дерев’яну палицю обмотану ізоляційною стрічкою. При поверхневому огляді 25-річного власника автомобіля у нього було виявлено та вилучено п’ятизарядний револьвер з чотирма набоями. Наразі вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності підозрюваного.

CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі