друкувати


З буковинським дурманом на Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-23 03:25:23
Співробітники прикарпатської міліції днями двічі викривали розповсюджувачів наркотиків. Зокрема, у Верховині надвечір місцеві оперативники, як мовиться, взяли з наявним 19-річного мешканця Чернівецької області.

Юнак на території автостанції збував марихуану. Щойно він перелічив гроші, отримані за продаж так званого "кораблика", як в оборудку втрутилися правоохоронці. У затриманого буковинця міліціонери виявили та вилучили ще 27 грамів цього наркозілля. Його походження зараз встановлюється. Крім того, працівники міліції з’ясовують, чи навідувався хлопець на Верховинщину з подібною метою раніше та як часто. Вирішується питання про порушення за цим фактом кримінальної справи.

Тим часом у сусідньому Косівському районі працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків задокументували факт збуту цього ж наркотичного засобу 26-річним жителем одного з тамтешніх сіл. У косівчанина вилучено паперовий згорток з марихуаною, що також призначалася на продаж, та отримані злочинним шляхом гроші. Згодом під час санкціонованого обшуку за місцем проживання молодика оперативники відшукали ще шість аналогічних пакуночків, підготовлених до реалізації, загальною вагою 10 грамів.

Автор: Зорина КРЕЧКО, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі