друкувати


Конкурс "Юний механізатор-орач"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-23 11:55:41
На базі Корницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коломийського району проведено районний конкурс "Юний механізатор-орач", в якому взяли участь учні з восьми шкіл, де вивчається технологічний профіль з тракторної справи.

Учнів привітали співочий колектив місцевої школи, начальник Держтехнагляду – В.Буковський, заступник начальника відділу освіти Я.Керницький, сільський голова села П'ядики Р.Сікорський та вчитель тракторної справи М.Греченюк, повідомляє прес-служба Коломийської РДА.

У зв'язку з погодними умовами довелось провести фігурну їзду. Конкурс, організований з двох етапів – теоретичного і практичного, включав у себе заїзд до умовного гаражу та заїзд до умовної сільськогосподарської техніки. Слід відмітити добру підготовку учнів до навиків практичного водіння трактора. Теоретичну частину з будови трактора учні здавали на комп'ютерах та тестуванні, розробленими заздалегідь. В результаті підсумків, проведених членами журі, переможцями стали учні Підгайчиківської, Рунгурської, Турківської, Замулинецької, Великоключівської шкіл. Учнів, переможців та вчителів, які готували до конкурсу команди, нагороджено грамотами.

Обговорити на форумі